Second Life

Jag har nyligen skaffat mig en avatar i den tredimensionella ”verkligheten” Second Life. Det finns en hel del att upptäcka där och inte minst lära sig. Tiden får utvisa om Second Life är någonting för mig … men lite spännande är det allt att besöka olika virtuella världar. Vad jag har förstått så är det en ”tidsslukare” av gigantiska mått, där folk tillbringar all sin lediga tid. Någon av er som har provat Second Life och kan ge en newbie några tips?

11 tankar kring ”Second Life

  1. zigadena gabardini

    Även jag har svårt att gå rakt:) men numera kan du förflytta dig rakaste vägen från en punkt till en annan bara via ett klick med musen på önskad plats du vill gå till:)

    1. admin

      Ja, jag gissar att de flesta newbies har en ”onykter” gångstil i början .. men det skall jag slipa på. 🙂 Jag skall prova ditt tips med ”punkten”.

  2. zigadena gabardini

    http://dorkacaminante.blogspot.com/ är en blogg med bra restips där du kan se bilder på nya” simmar med fina o vackra saker att upptäcka.Ser att du hittat Da vinci simmarna- de är ju jättefina,ett tips om du vill fota-ta snapshots inne i sl
    Välj-kamera ikonen längst nere på sidan-öppna och se till att interface under capture EJ är ikryssat-så slipper du se kanterna med alla ikonerna mm på ditt fotografi:)Välkommen till SL!

    1. admin

      Tack för tipset / länken Zigadena. Jag lär mig nya saker hela tiden … och nu skall jag upptäcka nya platser. 🙂

  3. Blanche Argus

    Välkommen till bloggarnas värld och Second Life 🙂
    Jag kan visa dig runt lite på SL, om du vill.
    Min avatar heter Blanche Argus – gör en search på people, så kan du fråga om friendship till mig. 🙂

    1. admin

      Tack för det Blanche Argus. Ja, jag kanske behöver lite vägledning såhär i början … min avatar går in i saker ibland eftersom jag är ovan att gå med piltangenter 🙂 och jag beter mig förmodligen lite allmänt förvirrad när jag planlöst dyker upp på olika ställen. 🙂

Kommentarer är stängda.