Mår du dåligt?

🙁 ?

En anledning till det kan isåfall vara Facebook, iallafall enligt den här artikeln i dn.se. Skall man försöka tolka det ”krasst” så blir man lyckligare av att inte använda Facebook. Precis vad jag länge har misstänkt. 🙂

I runda slängar har jag uppskattat att läsa sisådär ett av tio inlägg på FB … de övriga inläggen hade jag kunnat leva utan. Ja, inte just dina FB-inlägg då förstås. 🙂 Jag har för övrigt aldrig varit särskilt förtjust i FB och har flera gånger funderat på att stänga ner den … Om det stämmer att man blir olycklig av FB så är det kanske läge att fundera på det igen.

Å andra sidan … så har jag aldrig känt att jag ”måste” logga in på FB för att läsa om vilken frukost någon åt, ta del av bilder på bebisar och katter, notera att någon har ”checkat in” på ICA i Borås, eller annan intressant information. Jag befinner mig därför förmodligen inte i ”riskzonen” att bli beroende av FB. Skulle du kunna leva utan FB?

PS. ”I genomsnitt tillbringar svenska användare drygt 75 minuter per dag på Facebook”. Va? Så länge är jag inte ens inne sammanlagt per månad … Kan det verkligen stämma?