Fågelkvitter

Twitter kommer och går. Ibland använder jag det, ibland inte. Den här b-loggen känns mest ”rätt” för mig men ibland inspireras jag av att kunna uttrycka mig med ett begränsat antal (140 st) tecken på Twitter. En som är duktig på att twittra och dessutom ofta är rolig tycker jag är Annika Lantz. Follow her. I do. Jag och 27.140 andra.

Nu gör jag ett trevande försök med Twitter igen … och jag har nu även lagt upp mitt twitterflöde här i högerkanten på min blogg. Använder du Twitter? Vad tycker du om Twitter? Kan du rekommendera någon att följa på Twitter? Några tips för nybörjaren här.

EDIT:  91.462 svenskar har ett Twitterkonto. Av dessa är det 35.993 som är aktiva. Av dem är det ca 10.000 som twittrar något varje dag. (Jämför det med Facebook där 4,2 miljoner svenskar har ett FB-konto).

” När man använt Twitter ett tag, så märker man att människor ofta beter sig på ett visst sätt. Det är precis (inte överraskande) som i riktiga livet. Vissa gnäller. Allt är åt helsike och de bara gnäller. Dessa människor har hittat ett forum. Andra går det bra för. De är glada. Och till sist, vissa verkar vara bipolära. Allt är svart eller vitt. Åt helvete, eller så är det världens bästa. ” – Marcus Zacco